Hvordan kansellere ExpressVPN og få pengene tilbake – Testet og bevist

Viimeksi päivitetty: 21 heinäkuun, 2020, Enni Ruuhinen

Det er få ting som er så frustrerende enn å tro at du har en 30 dagers prøveperiode på et produkt, for å så oppdage et det ikke gjelder likevel og at man dermed ikke har muligheten til å få pengene tilbake.

ExpressVPN rahat takaisin -takuu

Det er grunnen til at vi gikk i gang med å teste ExpressVPN sin 30 dagers refusjonsgaranti. Dette ble gjort av flere årsaker:

  1. Vi vil ikke fortsette å snakke godt om en tjeneste dersom den er vanskelig å kansellere.
  2. Vi ønsker å sørge for at våre lesere har alternativer.
  3. OG vi ønsker å holde oss oppdatert på kundestøtten til alle produkter vi anbefaler.

Resultatene våre vil kanskje overraske deg.

Prøv nå uten risiko

elokuu 2020 Päivitys: ExpressVPN on pudottanut hintojaan, joten voit säästää nyt 49%! Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten nappaa se ennen kuin on liian myöhäistä. Lue lisää tietoa tarjouksesta täältä.

Lukk ExpressVPN konto

La oss starte med å ta en nærmere kikk på refusjonsgarantien. De tilbyr 30 dager på å fullstendig refundere ditt kjøp. Det er gjeldene på alle priser og vilkår du velger.

Selv om du må betale for abonnementet først, får du hele summen tilbake dersom du ikke er fornøyd.

Kuinka rahat takaisin -takuu toimii?
På nettstedet er det dog ingen enkel måte å finne veien til å kansellere. Du finner heller ikke i medlemsområdet en seksjon for å kansellere tjenesten.

Du må kontakte support, enten gjennom e-post eller direktechat. Vi valgte å ta kontakt via chat siden det også ga oss muligheten til å evaluere kundestøtten og hvor raske de var.

Det tok kun et par sekunder å koble til en kundebehandler. De snakket perfekt engelsk og det virket som de var en ekte person, i motsetning til andre selskaper som bruker maskiner.

Vi sa at vi ikke var fornøyd med produktet og ønsket pengene tilbake. Personen vi snakket med ba om et lite øyeblikk for å se gjennom kontoen vår. Når de kom tilbake, sa de at abonnementet var kansellert og vi ville få pengene tilbake innen fem til syv arbeidsdager.

ExpressVPN-rahan palautus live-chatissa
Så enkelt er det! De spurte ikke en gang hvorfor og prøvde heller ikke å få oss over på et annet abonnement. De respekterte vårt valg fra første minutt i samtalen vår.

Og vipps, slik som de lovte, kom pengene inn på kontoen vår fem dager senere.

Hvordan gjorde de det sammenlignet med andre tjenester?

Vi har prøvd flere VPN tjenester enn vi kan telle. Og med det kommer nok av erfaring i hvordan lav eller ikke-eksisterende kundestøtte føles.

Noen leverandører tvinger deg til å sende en e-post. Deretter må du pent vente på at de svarer.

Andre bruker mye energi på å presse deg til å få deg over på andre abonnementer. De tilbyr en rabattert pris i et spesifikt tidsrom selv om du har fortalt dem at du ikke vil bruke tjenesten lenger.

Vi forstår at det kan være greit å tilby et annet abonnement dersom man kansellerer på grunn av kostnaden – men dersom det ikke er tilfellet er det bare unødvendig press.

Utenom det, ønsker noen tjenester å vite hvorfor du kansellerer. Kanskje det bare er fordi de vil forbedre tjenesten sin, men det føles ofte påtrengende. Hva om du registrerte deg fordi du skulle på reise, men egentlig ikke hadde intensjoner om å beholde tjenesten? Vil du lyve å komme med en unnskyldning for å bli kvitt det, eller fortelle dem at du ikke hadde planer om å fortsette? Dette er situasjoner som vi helst ikke vil bli plassert i.

ExpressVPN gjorde en bra jobb og overgikk våre forventninger. De overrasket oss ved å ikke spørre spørsmål eller presse oss til å velge abonnement vi ikke ønsket.

Vær forsiktig med 30 dager – Ikke en måned

Dersom du ikke er sikker på at du vil beholde programmet, anbefaler vi alltid å markere kanselleringsdatoen i din kalender slik at du ikke glemmer det. Det du må husker på at 30 dager ikke er en måned.

30 päivän rahat takaisin -takuu vs. 1 kuukausi

For eksempel, dersom du kjøper ExpressVPN 1 august kl 08.00, må du kontakte supporten før 31 august kl 08.00 for å få pengene tilbake. Hvis ikke, mister du retten til å få pengene tilbake.

Så lenge du kansellerer innen 30 dager, vil det fulle beløpet refunderes til den originale betalingsmetoden.

Refusjonsgaranti bedre enn gratis prøveversjon

Med alle de gratis prøveversjonene som finnes der ute, er det fristende å velge en av de leverandørene i stedet. Det er lett å la seg lokke da dette virker som en “lett” løsning.

Disse gratis versjonene gir deg vanligvis kun muligheten til å prøve en demo versjon. De har ofte begrenset funksjonalitet og fungerer kun på en enhet.

Med ExpressVPNs refusjonsgaranti, får du tilgang på den fullstendige versjonen av programmet. Installer det på alle dine enheter og test det, uten forpliktelse.

Det å ha det fullstendige programmet gir deg også tilgang til ubegrenset båndbredde, en omfattende liste med serverlokasjoner, og en oppmerksom kundestøtte. Det er ingen bedre måte å forsikre seg om en VPN fungerer enn å prøve ut det fullstendige programmet.

Ja – man blir belastet når man kjøper produktet, det kommer man seg ikke rundt. MEN, man får alle pengene refundert så fremt man ber om en refusjon innen 30 dager. Som vår testing viser, er refusjonsprosessen smertefri, enkel og ukomplisert.

Så hva venter du på? Prøv ExpressVPN i 30 dager i dag!

Piditkö tästä artikkelista? Arvostele se!
Todella huono Melko huono Ihan ok Melko hyvä! Tosi hyvä!
4.40 Arvostellut 3 käyttäjää
Otsikko
Kommentti
Kiitos palautteestasi
Enni Ruuhinen
Enni on innokas tekniikan harrastaja ja vannoutunut World of Warcraft -fani. Hän uskoo, että verkkoyksityisyys on tärkeää omien rajojen asettamiseksi sekä niistä kiinni pitämiseksi.