Hvordan se amerikansk Netflix utenfor USA

Viimeksi päivitetty: heinäkuu 01, 2019, Gray Williams

Du kan se amerikanske Netflix program på tre enkle steg

 1. Få en rask VPN med ubegrenset data som kan omgå den geografiske blokkeringen til Netflix
 2. Koble til en server i USA
 3. Logg inn på din Netflix konto og nyt!

  Start å se nå

Det har gått et par år siden Netflix utvidet sin tjeneste og ble tilgjengelig i flere land. Men, det er fortsatt en enorm forskjell på de tilgjengelige TV programmene og filmene som er tilgjengelig i USA sammenlignet med resten av verden. Faktisk, så er det noen originale Netflix program som ikke kan sees på Netflix i enkelte regioner.

Det er flere årsaker til at innholdsbibliotekene er forskjellige avhengig av region (opphavsrett og kontraktsavtaler som programmer har med lokale kabel TV leverandører er de største), men faktumet gjenstår at de som befinner seg utenfor USA, betaler samme pris som sine amerikanere, men mottar en brøkdel av innholdet.

Country Number of TV & Movies Country Number of TV & Movies
United States 5,665 New Zealand 2,013
Canada 3,571 France 1,928
Brazil 3,513 Germany 1,785
Mexico 3,496 Japan 1,765
Argentina 3,034 Spain 1,287
United Kingdom 2,967 Italy 1,196
 Australia 2,044 Russia  737
 Sweden 2,080 India  705

Dette gjelder spesielt for amerikanere på ferie eller som befinner seg i utlandet, som kjøpte Netflix i USA kun for å oppdage at deres favorittprogram har blitt borte etter de gikk over grensa.

Start å se nå

Riktig VPN er den eneste løsningen

Den eneste måten å løse denne urettferdigheten er å anskaffe en VPN som vil koble deg til en server i USA og lure Netflix sin VPN blokkering. Ikke alle VPN tjenester har det som trengs for å omgå Netflix sin geo-blokade. Vi testet en rekke VPN tjenester og lagde en liste med de 3 beste VPN tjenestene som vil la deg se på amerikansk Netflix.

Selv om amerikansk Netflix er bra, er det noen program som du ikke vil finne der, men som du kan finne på den engelske versjonen av Netflix. For eksempel, nye TV programmer som først vises på amerikansk TV vil ikke lastes opp på Netflix i USA før sesongen er ferdig, men kan strømmes på Netflix utenfor USA. Derfor så ønsket vi i tillegg til å teste VPN tjenestene for Netflix i USA, også å teste for omgåelse av begrensningen i andre land.

1. Se amerikansk Netflix med – ExpressVPN

ExpressVPN works with Netflix USA Ocean’s Twelve
 • Gir tilgang på amerikansk Netflix uten problem
 • En av de raskeste VPN tjenestene vi har testet betyr at du ikke vil lide av buffring
 • Du kan se så lenge du ønsker takk til ubegrenset data
 • Servere i 90+ land. Med ExpressVPN kan du også se Netflix i England og Canada.
 • 30 dagers refusjonsgaranti gir deg muligheten til å teste uten risiko

Start å se nå

2. Se amerikansk Netflix med NordVPN

NordVPN works with Netflix USA Blue Bloods
 • Prøvd og bevist for å omgå Netflix VPN blokaden
 • Med hundrevis av servere i USA vil du kunne strømme i HD
 • Servere i 60+ land vil la deg se på Netflix i andre regioner også
 • Ubegrenset data – Strøm så lenge du vil
 • 30 dagers refusjonsgaranti dersom du ikke er fornøyd

Start å se nå

3. Se amerikansk Netflix med CyberGhost

CyberGhostVPN works with Netflix USA Star Wars The Last Jedi
 • Har en “Unblock Streaming” profil som vil finne de beste serverne til å strømme den amerikanske Netflix versjonen
 • Selv om den ikke er like rask som Express eller Nord, vil du fortsatt nyte strømming i høy kvalitet
 • Har servere i 50+ land som åpner for å se Netflix i andre land
 • Har en 45 dagers refusjonsgaranti

Start å se nå

Kan jeg bruke en gratis VPN til å se på Netflix

Når Netflix var relativt nytt var alt man trengte en amerikansk IP adresse så var man i gang. Folk fant ut at de kunne laste ned gratis VPN tjenester som TunnelBear eller Hola og strømme amerikansk Netflix helt uten problemer. I disse dager, jobber Netflix hardt for å blokkere alle VPN tjenester i å få tilgang på deres servere, så oddsen for at en gratis VPN vil fungere er ganske så lav. Av og til, vil en gratis tjeneste dukke opp og omgå VPN blokkeringen til Netflix, men så langt så har dette kun fungert i korte perioder helt til Netflix oppdager det og setter i gang blokkeringen.

En av mange problemer vi har funnet med gratis VPN tjenester er at de ikke har insentiv til å tilby en premium tjeneste på en gratis programvare. Noen av dem har premium oppgraderinger som kan fungere med Netflix, men når det kommer til gratis versjonen så får du det du betaler for.

Netflix vs. VPN

I januar 2016, annonserte Netflix at de ville aktivt rette seg mot VPN tjenester som forsøkte å la brukere i andre land få tilgang til den amerikanske Netflix katalogen. Enkelte VPN tjenester kjemper tilbake ved å gi flere valg til brukere når det kommer til IP adresser og serverlokasjoner for å holde dem oppdatert slik at de kan fortsette å få tilgang på amerikansk Netflix eksternt, men det betyr at brukere av og til vil få en IP adresse som tidligere har blitt blokkert av Netflix.

Vi leste gjennom Netflix sine vilkår for bruk og selv om det ikke står at de vil kansellere abonnementet ditt dersom de oppdager at du bruker en VPN, står det at du ikke kan “omgå noen innholdsbeskyttelser”.

Fremhevet seksjon fra Netflix sine vilkår for bruk

Vi har ikke hørt om noen som har fått kontoen sin blokkert på grunn av VPN bruk, og det forventer vi heller ikke, siden det ikke gir noe mening for Netflix å kaste bort penger de får fra abonnementer. De som bryr seg er eierne, lederne i TV studioene, og Netflix kan si til dem at de gjør alt de kan for å beskytte deres lisensierte avtaler og opphavsrett.

En VPN for Netflix er verdt prisen

VPN tjenestene som vi oppførte ovenfor koster mindre en prisen til en enkelt kinobillett. Selv kombinert med de forskjellige Netflix pakkene, betaler du fortsatt mindre enn du ville for kabel TV eller en kino-date, og antall filmer og TV programmer du får er ganske betydelig.

Selv i verste tilfelle hvor kontoen din blir stengt fordi du bruker en VPN, kan du alltids opprette en ny konto med en annen e-post adresse og fortsette strømmingen.

Det er ingen grunn til at du skal ha Netflix og samtidige begrense deg til ditt lokale bibliotek, invester i en VPN som vil omgå den geografiske Netflix blokkeringen og se så mye serier du orker i kveld!

Gray Williams
Gray Williams on kokenut tieto- ja viestintäinsinööri, copywriter ja sisällönkirjoittaja, kyberturvallisuus erityisenä mielenkiinnon kohteenaan. Hän on sekä tutkinut että työskennellyt VPN-palveluiden ja muiden yksityisyystyökalujen kanssa jo vuosien ajan.